Šerifović o odlasku iz “Zvezda Granda”: Gledaće se i bez mene i Karleuše

Izvor: Tracara.com, 22.Nov.2019, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šerifović o odlasku iz “Zvezda Granda”: Gledaće se i bez mene i Karleuše

Marija Šerifović kaže da joj je dosta snimanja muzičkog takmičenja Zvezde Granda i da će sledeće godine verovatno napustiti stolicu u kojoj se nalazi već pet. “Još prošle godine sam rekla Saši Popoviću da mi treba pauza, pa mi je on objasnio da mu je ova sezona daleko važnija od svih do sada i zato sam ostala. Već za sledeću godinu mislim da će biti problem. Nije to za mene više, pet godina sam tamo. Želim da se i ja odmorim od snimanja i emisija, a i da me se gledaoci >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << i publika malo užele. Ne mogu više da sedim satima i slušam mnogo netalentovanih ljudi, pa da onda tražimo najbolje… Što je mnogo mnogo je,” rekla je ona za Svet. Šerifović je dodala da gledanost ne zavisi ni od nje, ni od drugih članova žirija, poput Jelene Karleuše. View this post on Instagram Realno savrsena subota 😎 Ne radim. Odmaram. Sve pesme sa koncerta objavljene. Hvala vam sto slusate i gledate "Drugu stranu ploce". U martu nastavljamo – vol.2 ce biti jos boljiiiii !!! Ajmo sad svi jedan smekerski osmeh na lice, bacite zagrljaj nekome do koga sedite i samo bez sikiracije❤️🤘🏻❤️ Voli vas Šeki 😉 A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Oct 26, 2019 at 7:04am PDT “„Zvezde Granda” će uvek biti gledane ko god da sedi tamo, zato što su brend! „Zvezde Granda” su bile gledane i pre nego što sam došla ja, pa i Jelena Karleuša. Znam da nas dve možda dajemo neku posebnu čar i energiju, posebno ludilo, ali ne zanosim se da toga više neće biti ako odem. Ne mislim da će se išta promeniti.” Marija je objasnila da je sa svim članovima žirija u dobrim odnosima, iako bi se dalo naslutiti da je drugačije, s obizorm na česte svađe sa Viki Miljković. “Super je Viki, sa svim kolegama iz žirija sam u odličnim odnosima i o svima mislim sve super, ali neko mi više ili manje leži,” objasnila je. The post Šerifović o odlasku iz “Zvezda Granda”: Gledaće se i bez mene i Karleuše appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Marija Šerifović: „Napuštam ‘Zvezde Granda’”

Izvor: Svet, 23.Nov.2019, 11:40

 . Nakon što je doterala liniju i skoro pa rasprodala karte za svoj novogodišnji nastup u beogradskom hotelu „Holiday Inn”, Marija Šeriforvić najavljuje odlazak iz „Zvezda Granda”.. „Iskreno se nadam i da će album sa mojim pesmama biti gotov bar do sledeće godine, volela bih. Ništa...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.