Saša Popović naredio pevačima: A sada svi na kolena!

Izvor: Svet, 29.Jan.2015, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Popović naredio pevačima: A sada svi na kolena!

Danas je Saša Popović opet na snimanju svoje emisije Zvezde Granda Specijal napravio šou program, a ekipa SCANDAL! – a je bila na licu mesta!
U jednom trenutku na sceni su se našli Milan Mitrović, Milan Dinčić Dinča, Miloš Vujanović, ali i deset kandidata koji su prošli iz drugog u treći krug u takmičenju za Zvezde Granda. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Kada su završili sa pevanjem Popović ih je šokirao:
“E, sada svi u vrstu! Svi, svi. Stanite lepo jedan do drugog. Sada se okrenite, a sada svi na kolena”, obratio se Popović, a SCANDAL! saznaje da su oni ostali u šoku ne znajući šta im se sprema. Međutim, Popović je ispred njih doveo Milicu Pavlović, Jelenu Gerbec, Biljanu Sečivanović i deset kanidatkinja za Zvezde Granda. A onda su počeli da igraju. Kako su se poverili SCANDAL! – u muškarcima je tada pao kamen sa srca!


Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.