Šaban Šaulić se vraća u Zvezde Granda?

Izvor: Svet plus, 20.Feb.2017, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaban Šaulić se vraća u Zvezde Granda?

Šaban Šaulić teško je podneo prelazak na ružičastu televiziju i muzičko takmičenje Pinkove zvezde, a kako stvari stoje izgleda da će se kralj narodne muzike uskoro vratiti u Zvezde Granda.

Naime, iako je od početka sezone u takmičenju Pinkove zvezde, gde se odlično snalazi, Šaban Šaulić veoma žali što je napustio mesto žirija u Zvezdama Granda, te je njegova supruga >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Goca odlučila da stvari preuzem u svoje ruke i porazgovara sa Sašom Popovićem: "Šaban se pokajao što je napustio mesto predsednika žirija "Zvezda Granda". Želi da se što pre vrati. Dugo je razmišljao kako to da ostvari jer su odnosi između njega i Popovića zategnuti, pa je odlučio da Goca uzme stvar u svoje ruke", rekao je Kurirov izvor i dodao:

"Sastali su se u najstrožoj tajnosti u Popovićevoj kancelariji. Saša izuzetno ceni porodicu Šaulić, posebno Šabana. Zato mu je i bilo krivo što je on napustio žiri njegovog takmičenja. Razgovarao je sa Gocom o njegovom povratku, ali zasad ništa definitivno nije odlučeno", zaključio je izvor za Kurir.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠABAN POSLAO ŽENU DA MOLI POPOVIĆA: Sale, vrati mi muža u Grand!

Izvor: Kurir, 20.Feb.2017

...Šaban Šaulić želi da se pošto-poto vrati u žiri „Zvezda Granda“! Kako Kurir ekskluzivno saznaje, kralj narodne muzike napravio je prvi korak ka pomirenju sa Sašom Popovićem Doduše, ne lično, već je kod direktora „Granda“ poslao suprugu Gocu da ga moli da joj muža vrati u svoju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.