Sa cvećem u kosi: Zorica kao Lana Del Rej

Izvor: Svet, 10.Sep.2014, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa cvećem u kosi: Zorica kao Lana Del Rej

Pevačica Zorica Brunclik pokazala je kako je majstor transformacije, ali u ovoj ulozi je još nismo videli. Povodom nove sezone Zvezde Granda, folkerka se transformisala u pop zvezdu Lanu Del Rej.
“Ponovo se sunce umiljava zori”, stihovi su Zoričine pesme, koja prati najavu nove sezone Zvezde Granda.

To ne bi bilo neobično da folkerka nije obučena kao čuvena pop pevačica Lana >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Del Rej. Izgleda da je Zorica odlučila da u novoj sezoni takmičenja, u kojoj će biti član stručnog žirija, ipak više potencira pop muziku od narodnjaka.


Post by PRVA.


Izvor: Prva TV, Blic
Foto: PrintScreen, Promo

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

U stilu svetskih zvezda: Zorica kao Lana Del Rej!

Izvor: Scandal.rs, 11.Sep.2014, 10:32

Pevačica Zorica Brunclik pokazala je kako je majstor transformacije, ali u ovoj ulozi je još nismo videli. Povodom nove sezone Zvezde Granda, folkerka se transformisala u pop zvezdu Lanu Del Rej...“Ponovo se sunce umiljava zori”, stihovi su Zoričine pesme, koja prati najavu nove sezone Zvezde...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.