SVI POGLEDI UPRTI KA DOLE! Sveže razvedena Zvezda Granda NEPREPOZNATLJIVA: Duboki šlic raspalio maštu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 21:54

SVI POGLEDI UPRTI KA DOLE! Sveže razvedena Zvezda Granda NEPREPOZNATLJIVA: Duboki šlic raspalio maštu

Telo za čistu destku!

Publika je Jelenu Gerbec imala prilike da upozna preko popularnog takmičenja "Zvezde granda" . Da u Jeleni postoji uvek takmičarski duh, dokazala je pojavljivanjem na "Saboru narodne muzike Srbije", gde se plasirala u finale.

Ona je ovom festivalu učestvovala sa pesmom "Oči kupine" i istakla da joj pobeda nije važna i da je zadovoljna i samim učešćem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Jelena se na sceni studija na javnom servisu pojavila u više nego izazovnom izdanju. Pevačica je blistala u klasičnoj crnoj haljini veoma dubkih izreza, te su mnogi imali problem da prepoznaju Gerbecovu.

- Presrećna sam što sam ušla u finale! Samo da nemam nula bodova - rekla je ona pred portalom Srbija Danas.

Inače, podsećamo da se Jelena nedavno razvela. Tačnije, ona se po drugi put razvela od istog čoveka.

Detalje posete portala Srbija Danas  ovom spektakularnom događaju koji se odvijao u prelepom ambijentu RTS-ovog Studija 8 na Košutnjaku pogledajte u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.