SVET u novom broju otkriva: Bekuta i Zorica NE MOGU OČIMA DA SE VIDE! Evo šta se desilo kad su se srele!

Izvor: Svet, 02.Jan.2018, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET u novom broju otkriva: Bekuta i Zorica NE MOGU OČIMA DA SE VIDE! Evo šta se desilo kad su se srele!

Netrpeljivost između Ane Bekute i Zorice Brunclik datira još od vremena kada su zajedno sedele u žiriju Zvezda Granda i stalno se raspravljale. Nikad se jedna drugoj nisu izvinile za brojne uvrede i ružne reči, a očigledno i dalje nijedna neće da popusti iako su za ove tri godine mnogi pokušali da ih pomire. Njih dve srele su se prošle nedelje na promociji novog albuma Harisa Džinovića, gde se nisu ni pozdravile iako su prošle jedna pored druge.
“Ana Bekuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << stigla je nešto malo pre Zorice i Kemiša i stala za sto sa svojim prijateljima. Kada je Zorica ušla u restoran, ona se pozdravila sa svim kolegama sem sa Bekutom, pored koje je prošla kao da je vazduh. Baš ju je zaobišla u širokom luku i sela na drugi kraj sale pored svog kuma Šabana Šaulića, koji je takođe ljut na Anu. Njih dvoje ne razgvaraju nakon što su Šabanove ćerke Ilda i Sanela napale Anu i slale joj SMS poruke braneći oca. Zorica nije ušla u tako direktan i neprijatan konflikt sa Anom, ali kad god se sretnu, netrpeljivost se baš oseća, a atmosfera bude baš neprijatna.”
OSTATAK TEKSTA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI!
KUPITE SVET! ŠOKANTNO! Macin makro preti: ZAKLAĆU i tebe i Boru ako se udaš za njega! Gagi u strahu da Sloba NE UBIJE Lunu kao Filip Kseniju! ŠOK SMS PREPISKA: Prijovićka uhvaćena u švaleraciji!

SvetSvet
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.