SVET iza kulisa snimanja! Žika i Saša zbijali šale na račun Zorice: Nedostaje žardinjera na glavi!

Izvor: Svet, 17.Jun.2015, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET iza kulisa snimanja! Žika i Saša zbijali šale na račun Zorice: Nedostaje žardinjera na glavi!

Danas je na snimanju Zvezda Granda više nego interesantno. Ovo je, naime, prvo snimanje otkad je Zorica Brunclik zvanično napustila ovaj šou i otkad su ona i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš zaratili sa direktorom Granda Sašom Popovićem.
Ipak, Popović i Žika Jakšić očigledno se dobro snalaze iako, po mnogima, maskota ovog takmičenja više nije među njima. Naime, Snežana Đurišić je tokom tonske probe izašla na binu kako bi proverila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mikrofone, a Popović i Jakšić su je kroz šalu ocenjivali kao što to čine sa kandidatkinjama. Popović je rekao: “Snežo, imaš četvorku za stajling. Da imaš one naočare što šljašte, možda bi bila petica”, a Jakšić je jedva dočekao da se nadoveže: “Fali ti žardinjera na glavi. Da je žardinjera tu, nema sumnje da bi bila veća ocena.”
Ovo je, zasigurno, prozivka na Zoričin račun koja je prepoznatljiva po svim ekscentričnom stilu i instalacijama na glavi. Nema šta, biće zanimljivo posmatrati ovaj rat.
 
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.