SVE ZAVISI OD SAŠE POPOVIĆA! Ana Bekuta PRED FINALE Zvezda Granda otkrila DETALJE TAKMIČENJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 22:58

"SVE ZAVISI OD SAŠE POPOVIĆA!" Ana Bekuta PRED FINALE "Zvezda Granda" otkrila DETALJE TAKMIČENJA

Sve oči uprte u žiri!

Naša popularna pevačica Ana Bekuta je večeras zablistala na otvaranju poslastičarnice "Lutak" u centru Beograda.

 Poput filmske dive u elegatnoj haljini sa šeširom zasenila je mnogo mlađe osobe, koje su se te večeri našle na događaju.

Naša ekipa portala Srbija Danas.com ispratila je otvaranje poslastičarnice, gde su mnoge poznate ličnosti došle da pruže podršku i zaslade se.

Ana je priznala da voli da jede >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kolače, iako sama ne voli da ih sprema i da joj je najlakše da ih naruči od profesionalaca.

Bila je i sama zadovoljna svojim večerašnjim izgledom, a na pitanje kako se dopada svom izabraniku Milutinu Mrkonjiću u elegantnom ili ležernom izdanju, folkerka je izjavila da se ona njemu dopada bilo šta da obuče.

Za Srbija Danas.com, Ana je prokomentarsala i finale takmičenja "Zvezde Granda" koje se približava, pa su sve oči uprte u žiri i kandidate. Bekuta se posebno osvrnula na takmičarku Zorju Pajić i navela da možda nisu svi članovi žirija bili pravedni prema njoj. Ona je istakla da Pajićeva nije uobražena, već da samo tako deluje na sceni.

- Ipak, mnogi su mislili da su pametniji od članova žirija i bili svojeglavi, a danas ih niko ne pamti - dodala je Ana.

Poznata folkerka nije želela da komentariše ko joj favorit u finalu takmičenja.

Šta nam je još rekla Bekuta za Srbija Danas.com, pogledajte ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.