Izvor: Scandal.rs, 11.Dec.2019, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUZANA JOVANOVIĆ ODBRUSILA ZORICI BRUNCLIK!

Iako je godinama bila član žirija “Zvezda Granda”, Zorica Brunclik nije imala mnogo lepih reči za ovaj muzički talent šou-program nakon što ga je napustila. Pevačica je nedavno prvi put javno progovorila i o sukobu sa Lepom Brenom, a, dok je ona ostala nema na prozivke, Suzana Jovanović, supruga Saše Popovića joj je odgovorila. – The post SUZANA JOVANOVIĆ ODBRUSILA ZORICI BRUNCLIK! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SAMA JE HTELA DA ODE, KOGA NEMA BEZ NJEGA SE MOŽE" Žena Saše Popovića bez dlake na jeziku odgovorila Zorici Brunclik

Izvor: Blic, 11.Dec.2019

Zorica Brunclik pre tri godine napustila je žiri "Zvezda Granda" i od tada nema mnogo lepih reči za produkciju sa kojom je nekada sarađivala. Tim povodom oglasila se i Suzana Jovanović, supruga direktora "Granda" Saše Popovića.

Nastavak na Blic...

PORODIČNA IDILA: EVO KAKO NATAŠA BEKVALAC SA ĆERKAMA UKRAŠAVA DOM ZA PRAZNIKE!

Izvor: Scandal.rs, 11.Dec.2019

Nataša Bekvalac je ostavila tešku godinu iza sebe i izrazila nadu da joj iduća donose mnogo lepše stvari. Podsetimo, pevačica se sudski razvela od bivšeg supruga i okončala parnicu koju je vodila protiv njega. Nataša sada punim plućima uživa sa svojim ćerkicama Hanom i Katjom, a, u međuvremenu,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.