Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 17:22

SRPSKA BELA HADID! Sve oči na finalu "Zvezda Granda" su bile UPRTE U NJU, izdanje o kome SE PRIČA!

Popadale vilice!

Sinoć je održano spektakularno finale 16. sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Takmičenje je poznato po tome što je iznedrilo mnogo pevača koji danas suvereno vladaju muzičkom scenom na pomenutom prostoru.

Posebnu pažnju pred sam početak spektakularnog finala privukla je voditeljka Sanja Kužet koja je svojim stajlingom sve ostavila bez daha.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Duga svetlozelena haljina sa našivenim šljokicama i kapuljačom zasenila je sve prisutne. Ova odevna kombinacija istakla je besprekornu linju Kužetove.

Haljina ima i visok šlic koji otkriva Sanjine izvajane noge, a komplimenti za ovo njeno izdanje se samo nižu.

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Voditeljka je podelila ovaj trenutak putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, uz pesmu "Bela Hadid", a mnogobrojni komentari upravo to i potvrđuju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.