Izvor: Blic, 15.Jun.2018, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKIRAO SVE Pobednik "Zvezda Granda" odlučio da se POVUČE iz javnosti, razlog će vas iznenaditi! (VIDEO)

Iako je uspeo da dođe do prvog mesta u popularnom muzičkom takmičenju, otkrio je da ima drugačije planove za budućnost. Naime, istakao je kako mu ne prija medijska pažnja, te u godinama koje su usledile nakon njegove pobede u "Zvezdama Granda" nismo imali prilike da čujemo mnogo toga o njemu. Više o Darku Martinoviću, kao i mnogim drugim pobednicima i finalistima poznatog šou programa saznajte u videu koji je pred vama.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVE KADROVE SIGURNO NE ŽELI NIKAD DA VIDI Karleuša doživela VELIKI PEH pred kamerama (VIDEO)

Izvor: Blic, 16.Jun.2018, 08:52

Pevačica i članica žirija "Zvezda Granda" na finalu poznatog muzičkog takmičenja, koje je održano u četvrtak, pojavila se u nesvakidašnjem izdanju, te se ovog puta odlučila se na toaletu koja pokriva celo njeno telo, iako je poznata po isticanju istog. Zbog visokih temperatura mnogo se znojila,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.