ŠOK! UHAPŠENA ZVEZDA GRANDA ZBOG UBISTVA! Poznatom pevaču stavljene lisice na ruke

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2023, 11:02

ŠOK! UHAPŠENA ZVEZDA GRANDA ZBOG UBISTVA! Poznatom pevaču stavljene lisice na ruke

Osumnjičeni za saučesništvo takođe je uhapšen.

Policijski službenici PU Bugojno uspešno su rasvetlili ubistvo koje je počinio 26-godišnji vozač na području Gornjeg Vakufa. Vozač je automobilom usmrtio pešaka a zatim pobegao s mesta nesreće.

Kako se saznaje uhapšeni mladić je M. P. (1997), učesnik "Zvezda Granda".

Podsećamo, 31. jula 2023. godine u PS Gornji Vakuf - Uskoplje je prijavljeno da se dogodila saobraćajna nesreća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kojoj je smrtno stradao pešak J.B., dok je vozač putničkog motornog vozila pobegao s mesta nesreće.

- Operativnim radom na terenu policijski službenici PU Bugojno su došli do saznanja da je osumnjičeni za izvršenje predmetog krivičnog dela M.P., rođen 1997. godine, iz Gornji Vakuf-Uskoplja, koji je u trenutku saobraćajne nesreće upravljao putničkim motornim vozilom marke Audi, dok je za krivično delo pomoć počinitelju posle učinjenog krivičnog dela osumnjičen I.P., rođen 1972. godine, iz Gornji Vakuf-Uskoplja - navodi se u saopštenju MUP-a SBK.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.