Izvor: Scandal.rs, 30.Jun.2020, 11:03

ŠOK I NEVERICA! Popularnu pevačicu PRETUKAO biznismen iz NEMAČKE: „Došlo je do FIZIČKOG kontakta”

Zvezda Granda Aleksandra Bursać odlučila je da otvori dušu i otkrije sve ono što njeni fanovi nisu znali o njoj. SVE JE ISPRIČALA! Naime, pevačica je odlučila da se podvrgne poligrafskom testiranju a jedno od pitanja odnosilo je na njenog bivšeg dečka. Da li je istina da vas je biznismen iz Nemačke s kojim ste The post ŠOK I NEVERICA! Popularnu pevačicu PRETUKAO biznismen iz NEMAČKE: „Došlo je do FIZIČKOG kontakta” appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ŠOKANTNO! Dečko POZNATE pevačice nudio S*KS Anđeli Veštici!

Izvor: Svet, 30.Jun.2020

Pevačica Aleksandra Bursać je, kako prenosi pink.rs, ispričala detalje iz svog ljubavnog života. Rekla je da je biznismen iz Nemačke nije pretukao, a onda i priznala kako je izdržavala bivšeg dečka Zorana Uglješića.. „Da. Skoro u svakom smislu. Živeo je kod mene, nije imao posao, jako...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.