SKANDAL u Zvezdama Granda! Nada Macura PONOVO napala Jelenu Karleušu: Tvoje pevanje je diskutabilno, PRESTANI SAMU SEBE DA HVALIŠ!

Izvor: Svet, 06.Jan.2018, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL u Zvezdama Granda! Nada Macura PONOVO napala Jelenu Karleušu: Tvoje pevanje je diskutabilno, PRESTANI SAMU SEBE DA HVALIŠ!

Nakon sada već legendarne emisije Ćirilica u kojoj su se pokačile Jelena Karleuša i Nada Macura, doktorka je došla u emisiju Zvezde Granda kao tajanstveni član žirija i ponovo napala pevačicu.
Ona je prvom prilikom prokomentarisala sledeće: ‘Jelena jeste zvezda, ali to je uglavnom zahvaljujući njenom izgledu i stilu, a pevanje je diskutabilno.’
Karleuša joj nije ostala dužna: ‘Vi verovatno niste iz sveta muzike čim dovodite u pitanje moje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pevanje.’
‘Prestanite, Jelena, već jednom da se hvalite. To treba neko drugi da radi.’
Budući da je nakon prvog njihovog TV susreta nedeljama letelo perje u medijima, nema sumnje da će tako biti i sada. Mi jedva čekamo.
SVETPRINTSCREEN
Pogledaj vesti o: Zvezde granda,   Jelena Karleuša

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MACURA OPASNO ISPROZIVALA KARLEUŠU U ZVEZDAMA GRANDA: Jelena dala nikad bolji odgovor, spustila ju je u sekundi!

Izvor: Kurir, 07.Jan.2018, 00:35

U večerašnjoj emisiji "Zvezde Granda" Skriveni gost je bila Nada Macura, koja je iskoristila priliku da uvredi Jelenu Karleušu.

Nastavak na Kurir...

I OVO SMO DOČEKALI! Pokačili se Popović i Karleuša: TI LAŽEŠ CEO ŽIVOT!

Izvor: Svet, 07.Jan.2018

Prilikom nastupa jedne od kandidatkinja u “Zvezdama Granda”, Jelena Karleuša predložila je jednoj kandidatkinji koja je imala problema sa intonacijom da kaže kako joj monitoring nije valjao.. Saša Popović je hitro reagovao na ovakav savet, presekavši popularnu pevačicu izjavom da nema potrebe...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.