ŠIROKO! POPOVIĆ ODREŠIO KESU: Evo šta sve dobija pobednik Zvezda Granda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 18:28

ŠIROKO! POPOVIĆ ODREŠIO KESU: Evo šta sve dobija pobednik "Zvezda Granda"!

Otkrio sve detalje!

Veliko finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda“ zakazano je za subotu, 24. juna, sa početkom u 21 sat, kada će 17 finalista odmeriti snage i boriti se za laskavu titulu pobednika šesnaeste sezone najgledanijeg šoua.

Saša Popović je sada otkrio šta dobija pobednik ove sezone.

Nagradni fond je bolji nego prošle godine i još više je obradovao one >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji priželjkuju trijumf u najpopularnijem muzičkom takmičenju, a kreativni direktor Granda potvrdio je šta dobija pobednik.

Kako je Saša istakao, pobednika će nagraditi pesmom, spotom u izdanju "Grand produkcije", kompletnim marketingom, kao i automobilom Fiat Tipo.

Podsetimo, u finalu se bore Dženan Rakić, Martina Jozinović, Nenad Kostov, Maja Jevtić, Petar Bulatović, Lidija Matić, Slavica Angelova, Nejaz Neki Ramčevski, Amna Jusić, Hamza Gušić, Ksenija Tanu, Igor Knežević, Sanela Hasić, Milan Bukilić, Ivona Damjanović, Semir Džanković i Dragan Đurić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SAŠA POPOVIĆ ODREŠIO KESU Evo šta će sve dobiti POBEDNIK "Zvezda Granda" - DALEKO VIŠE neko prethodnih sezona

Izvor: Blic, 25.Jun.2023, 00:03

Večeras u 21 sat održaće se veliko finale šesnaeste sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Sedamnaest finalista takmičiće se za prvo mesto, ali i mnogo više od toga.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.