Izvor: Scandal.rs, 19.Okt.2017, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! na licu mesta: Pogledajte svadbeno slavlje Gorane Babić i Marka Gačića (foto+video)

Zvezde Granda Gorana Babić i Marko Gačić večeras su organizovali svadbeno veselje za sve svoje prjatelje, rodbinu i pevače. Nakon što su se već venčali pre nekoliko nedelja, sada je otganizovana i svadba. A na svadbi je puno pevača, pa evo i ekskluzivnog materijala koji vam samo SCANDAL! donosi. Prvi svadbeni ples – vencali se The post SCANDAL! na licu mesta: Pogledajte svadbeno slavlje Gorane Babić i Marka Gačića (foto+video) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

PROCURELA FOTKA SA SVADBE RASPAMETICE VAS SEKSI VENCANICA ZVEZDE GRANDA FOTO

Izvor: medio.rs, 20.Okt.2017, 09:22

Zvezde "Granda" Marko Gačić i Gorana Babić danas su se venčali u jednoj crkvi u Beogradu, gde su potom upriličili i krštenje njihovoj naslednici Nikolini...U toku je veliko svadbeno veselje u jednom prestoničkom restoranu, u kojem su okupili, pored rodbine i prijatelja, mnogobrojne kolege iz "Granda"....

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.