SCANDAL! donosi dokaz: Zorica ipak slala poruku Saši Popoviću! (foto)

Izvor: Svet, 17.Jun.2015, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! donosi dokaz: Zorica ipak slala poruku Saši Popoviću! (foto)

Kao sto je SCANDAL! u najnovijem broju objavio Zorica Brunclik je SMS porukom obavestila Sašu Popovića da napušta takmičenje za Zvezde Granda. Ona je pokušala da objasni da to nije istina, ali Grand produkcija i Saša Popović su nam na uvid dali poruku koju smo fotografisali i koju vam ekskluzivno prikazujemo. Ovde se pokazala tačna ona narodna poslovica ili možda dve: “Ako koza laže, rog ne laže” i “U laži su kratke…”
Press sluzba Grand produkcije: “Poruka >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sa telefona Saše Popovića za koju Kemiš i Zorica Brunclik tvrde da ne postoji i da je nikada nisu poslali direktoru Grand produkcije. Iz poruke se jasno vidi da je Zorica Brunclik žiri napustila iz čistog hira, a nikako iz razloga koje je javno navela.”

Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SCANDAL! donosi dokaz: Zorica ipak slala poruku Saši Popoviću! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 17.Jun.2015

Kao sto je SCANDAL! u najnovijem broju objavio Zorica Brunclik je SMS porukom obavestila Sašu Popovića da napušta takmičenje za Zvezde Granda. Ona je pokušala da objasni da to nije istina, ali Grand produkcija i Saša Popović su nam na uvid dali poruku koju smo fotografisali i koju vam ekskluzivno...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.