SAMA JE UNIŠTILA KARIJERU! Bivša Zvezda Granda oštro o koleginici Tanji Savić - ove reči joj neće prijati!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2022, 14:39

"SAMA JE UNIŠTILA KARIJERU!" Bivša Zvezda Granda oštro o koleginici Tanji Savić - ove reči joj neće prijati!

Ipak se odlučio!

Nemanja Stevanović, folk pevač i nekadašnji učesnik talent šou programa "Zvezde Granda", već godinama nije konstantan u medijima, već se povremeno pojavljuje.

Ovog puta, prisustvovao je snimanju jednog novogodišnjeg programa i tom prilikom govorio za prisutne medije.

Kako su njegove koleginice Milica Pavlović i Aleksandra Prijović prve "Zvezde Granda" koje su zakazale solističke koncerte, Nemanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smatra da je i Tanja Savić to isto mogla, ali da je sama uništila svoju karijeru.

- Tanja Savić je mogla, ali je sve to sama uništila. Ostali nisu imali potencijala. Ne kažem da je išta loše Tanja uradila, samo je u piku svoje karijere otišla odavde. Da je nastavila tim tempom, danas ne bi mogli da joj priđu - smatra Stevanović.

A na pitanje čiji bi koncert pre posetio, imao je spreman odgovor.

- Otišao bih kod obe, ali Aleksandra je jedna od najboljih pevačica na ovim prostorima - zaključio je Nemanja i čini se ipak odlučio.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.