Radin brat je pevač, a ovako izgleda njegova supruga! (FOTO)

Izvor: Svet, 29.Okt.2018, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radin brat je pevač, a ovako izgleda njegova supruga! (FOTO)

Zvezda “Granda” Nenad Manojlović osim po dobrom glasu poznat je široj javnosti i po tome što mu je pevačica Rada Manojlović sestra po ocu.
Nenad i Rada nisu preterano bliski, ali su velika podrška jedno drugom i kad god im se ukaže prilika njih dvoje se vide. Rada, s tim u vezi, nije htela da propusti njegovu svadbu pre nekoliko meseci.
Nenad je oženio dugogodišnju izabranicu Jelenu, koja mu je nedavno podarila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i dete.








View this post on Instagram















😍 foto @_marija_manojlovic_ 🤣💃🏼💃🏼🕺🏻🕺🏻🕺🏻
A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Jan 26, 2018 at 6:46am PST


Inače, Nenad ima već jedno dete iz prethodnog braka.
Nenad ne pokazuje svoju suprugu javnosti tako često, pa je mnoge oduševio kada je okačio fotografiju sa njom na društvenu mrežu Fejsbuk.

SvetSvet
The post Radin brat je pevač, a ovako izgleda njegova supruga! (FOTO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.