Izvor: Piplmetar.rs, 24.Maj.2023, 15:31

Radikalne promene u Zvezdama Granda: Saša najavljuje turbulencije, evo kome se trese tlo pod nogama

Promene u Zvezdama Granda najavio Saša Popović 
Čelnik Grand produkcije Saša Popović je najavio sasvim novi sistem funkcionisanja u takmičenju.
Pročitajte Sanja Kužet progovorila o Snežani Đurišić i aferi mito – To apsolutno mogu da potvrdim ATA images

Promene u Zvezdama Granda najavljene za sve kandidateZvezde Granda“ je takmičenje koje postoji već dve decenije. Svaka emisija je bila gledanija od prethodne. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Kroz takmičenje su se iznedrile mnoge poznate zvezde, ali je Popović odlučio da posle toliko godina donese nove izmene koje će se videti od sledeće sezone.
Pročitajte Saša Popović u strahu od muža poznate pevačice – Ona sve zakuvala
Foto: Ata Images

Saša Popović lično vodi audicije za prijavljivanje novih kandidata za Zvezde Granda, a kada je najavio u kojim gradovima i kog datuma će biti ogranizovane audicije za novu sezonu, pomenuo je i da će naredna sezona svima biti veliko iznenađenje.
Pročitajte Poznati menadžer potvrdio da u Zvezdama Granda traže novac za prolazak – Ovaj član žirija je zbog toga i otišao  Rajko Ristić

– Pozivamo kandidate, ne samo nove, nego i stare, zato što menjamo sistem takmičenja, ali dijametralno menjamo. Videćete o čemu se radi, biće najzanimljivija sezona uopšte koju smo radili – izjavio je Popović, a svi takmičari i gledaoci jedva čekaju da vide o kojim je to izmenama reč.
Pročitajte Saša prodao Zvezde Granda, nije ni trepnuo – Karleuša Popoviću sasula sve u lice, sada si najniže pao…
Rajko-Ristic

Među poznatim pevačicama koja se proslavila posle „Zvezda Granda“, je i Slavica Ćukteraš koja je posle osamnaest godina progovorila o „nameštaljkama“ u takmičenju.
Saša jedini zna istine i tajne ovog takmičenja, a vrlo je posvećen istom iako je u penziji.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
IZVOR: N portal
FOTO: Ivan Vučićević




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.