RADO, OTVORI SE: Promenila si dečka, možeš sad i cipele!

Izvor: Poznati.info, 25.Jan.2013, 05:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADO, OTVORI SE: Promenila si dečka, možeš sad i cipele!

Rada Manojlović ne skida bež cipele s platformom i visokom štiklom koje koštaju oko 4.000 dinara

I zimi i leti.

Radmila Manojlović već mesecima se, što na televiziji, što na nastupima, što na raznoraznim događajima, pojavljuje u istim bež cipelama s platformom i visokom štiklom, koje koštaju oko 4.000 dinara. Nosi ih i na duge i kratke haljine, helanke, farmerke… Ma, bukvalno ih ne skida!

Iako stalno nastupa i dobija dobre >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << honorare, ova popularna „zvezda Granda“ uvek je isticala da ne daje mnogo novca za garderobu, a jednom se pohvalila da ume kompletno da se obuče za 2.000 dinara a da to ne izgleda jeftino. Ovoga puta Rada je ipak preterala s namerom da uštedi…

Jeste da joj lepo stoje i da se uz sve slažu, ali mogla bi uzeti u obzir još neki model. A i moda se u poslednjih godinu dana promenila. Mnogo je razloga da Rada ode u ozbiljan šoping, onako pravi ženski! Promenila je dečka, sad bi mogla i cipele.

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.