Izvor: Scandal.rs, 01.Avg.2019, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proslavile su ga “Zvezde Granda”, a danas ima suprugu koja izgleda tako da boli glava! (foto)

Milan Mitrović postao je finalista takmičenja “Zvezde Granda” 2011. godine i tada je zvanično postao deo “Grand” produkcije. Milan je još tokom takmičenja bio miljenik devojčica, a godinama ga je bio glas da je pravi zavodnik i da su mnoge bile u njegovom naručju. Međutim, sve se promenilo 2015. godine kada se oženio atraktivnom Nišlijom The post Proslavile su ga “Zvezde Granda”, a danas ima suprugu koja izgleda tako da boli glava! (foto) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Sa njim ima ćerku: Bivši partner pevačice Jami je rod ovog učesnika “Zadruge”, pogledajte kako izgleda! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 02.Avg.2019, 16:26

O privatnom životu folk pevačice Jasne Milenković Jami se vrlo malo zna, jer se maksimalno trudi da ga sačuva od medija. Poznato je naširoko da ima ćerku Leu koju je rodila 2001. godine, ali malo ko zna ko je njen otac. Reč je o beogradskom frizeru Predragu Peđi Rankoviću, koji je inače stric...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.