Pričalo se da se udala za MILIONERA! Evo kako ZAPRAVO živi zvezda Granda koja se udala za Turčina

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 13:05

Pričalo se da se udala za MILIONERA! Evo kako ZAPRAVO živi zvezda "Granda" koja se udala za Turčina

Vest o braku između Mirjane Aleksić i nepoznatog gospodina iz Turske je bila početak mnogih spekulacija, ali i tračeva.

Pevačica Mirjana Aleksić je, činilo se, imala veliku muzičku karijeru obećanu nakon što je svojim učestvovanjem u popularnom takmičenju ''Zvezde Granda'' svojim glasom i pojavom impresionirala žirije, ostavivši ih bez teksta. Međutim, ona je odlučila da sebe ipak posveti, pre svega, porodici.

Kako saznajemo ona je, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre 5 godina, na putu do Istanbula upoznala ljubav svog života sa kojim je, pre nešto manje od godinu dana, dobila i svoje prvo dete, devojčicu Maju.

Naravno, čim su ove informacije izašle, radoznalost javnosti, spojena sa manjkom informacija, prouzrokovala je masivnu produkciju tračeva gde su ljudi sami dopunjavali narativu informacijama koje su im, verovatno, zvučale najprimamljivije. Na primer, kružila je priča da bračni par živi u Itanbulu, čak i da joj je muž milioner. Istina je, međutim, bila malo drugačija.

- Suprug i ja živimo u Bogatiću. Odemo samo u Tursku na letovanje. Neko vas je opasno slagao da je moj muž milioner - objasnila je pevačica.

A post shared by Mirjana Aleksic (@mirjanamiraaleksic)

- Ne znam što je to toliko bitno. Iz Turske je i to je sve što mogu da kažem. Došao je na jedan festival pre nekoliko godina i upoznali smo se u avionu. Supruga je privukla smirenost koju imamo u Bogatiću. Zato se ovde i preselio. U Istanbulu je sve bučno i užurbano, želeli smo da pobegnemo od gradske vreve. - rekla je Mirjana.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Zvezde granda,   Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.