Premijera: Tea Tairović ‘Nevolja’ (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 21.Apr.2017, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Tea Tairović ‘Nevolja’ (VIDEO)

(foto: Screenshot) Najatraktivnija mlada Zvezda Granda Tea Tairović, koja je digla veliku prašinu u prošlogodišnjoj sezoni ovog takmičenja, vredno radi na svojoj karijeri, pa je tako za manje od 3 nedelje od premijere prethodnog singla Igračica (koji beleži blizu milion pregleda) predstavila još jedan visokobudžetni spot. Izbor je ovoga puta pao na pesmu Nevolja, iza kog stoji čuveni dvojac Buba Corelli i Jala Brat, a kako to sve izgleda i zvuči uverite se u nastavku.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Prva guza “Granda” se skinula, i počela je VRELA akcija s golim momkom (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Apr.2017

Pevačica Tea Tairović objavila je golišavi spot za numeru "Nevolja", koji obiluje seksi scenama...Zanimljivo je da su muziku i tekst ove pesme radili bosanski reperi Jala Brat i Buba Corelli, a oskudno obučena Tea, kojoj je društvo pravio i golišavi mišićavi mladić, je pokazala i zašto je neki...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.