Pred nastup su mi javili da je UMRO Zvezda Granda progovorila o gubitku člana porodice

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2023, 14:35

"Pred nastup su mi javili da je UMRO" Zvezda Granda progovorila o gubitku člana porodice

Estradna umetnica podelila je sa članovima sedme sile jedan od najtežih momenata u svojoj karijeri.

Pevačica Vanja Mijatović jedna je od onih pevača koji su nažalost, tokom nastupa saznali da su ostali bez člana porodice, a svoje traumatično iskustvo podelila je i za javnost ispričala u jednom intervjuu.

Naime, pevačica je otkrila da je pred jedan nastup saznala da joj je preminuo deka, ali da je uspela da otpeva nekoliko pesama na zakazanoj tezgi, i iznela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situaciju kao pravi profesionalac.

Puno puta se raznežim, njihove priče i energija sve to mnogo jače deluje na mene. Kada se moj tata takmičio u "Nikad nije kasno" bilo mi je gore nego kada sam se ja takmičila. Još smo tada imali smrtni slučaj pred izlazak na binu, moj deka je preminuo i nismo mu rekli. Meni su javili, ja sam nekako izašla i otpevala, pa smo i njemu saopštili - prisetila se pevačica koja i dalje ne zna kako je smogla snage za nastup.

- Ne znam kako sam uspela, trudila sam se da budem jaka da on ne primeti jer je znao da nešto nije u redu - kaže ona.

Podsetimo, Vanja i njen suprug nedavno su proslavili godišnjicu braka.

- Mi to ne obeležavamo na veliko, uglavnom sami ili sa kumovima. Bitno je da je nama lepo. Razmenili smo poklone i jedna lepa večera uz sveće i cveće, mi volimo to jednostavno, ništa pompezno- iskrena je Mijatovićeva za "Grand".

- Za neke stvari sam zaista emotivna, a za neke nisam, ali svakom po zasluzi. Retko plačem, volela bih da mogu više da olakšam dušu, ali spontano me vode emocije, sve to čovek mora da preživi - rekla je Vanja.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.