Milica Pavlović: Ubedljivo najhiperaktivniji “Tango” do sada!

Izvor: Poznati.info, 01.Jul.2012, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Pavlović: Ubedljivo najhiperaktivniji “Tango” do sada!

Tokom nastupa atraktivnoj Leskovčanki su spale minđuše, a prilikom igranja je ona u jednom trenutku zbacila cipele sa nogu. Naime, tokom vrckanja i treskanja, Milici je u jednom trenutku spala dugačka minđuša. Da vrela atmosfera bude još vrelija doprinela je ona sama kada je zbacila cipele. Što se tiče ostalih pesama, dominiraju brži ritmovi. Cilj ovih numera je verovatno bio da postanu letnji hitovi, koji će dobro proći na turneji novih „Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Granda“ na crnogorskom primorju. Jedinu baladu je predstavila Andreana Čekić čija se prva pesma u „Grandu“ zove „Hendikep“. Ova pesma dosta sliči stilu balada koje autor muzike ove pesme Aleksandar Milić Mili radi za Cecu Ražnatović.

Milica Pavlović

Izvor: PULS

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Letnji hitovi? Poslušajte nove pesme “Zvezda Granda”!

Izvor: Svet, 01.Jul.2012

Nove “Zvezde Granda” premijerno su izvele svoje nove pesme, a najjači utisak je ostavila mlada pevačica Milica Pavlović, koja je na vatren način predstavila novu pesmu “Tango”. Leskovčanka je prilikom igranja u jednom trenutku zbacila cipele sa nogu, a u žaru igre joj je spala i minđuša....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.