Poslednji izveštaj lekara: Otkriveno kakvo je sada Darkovo stanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2018, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednji izveštaj lekara: Otkriveno kakvo je sada Darkovo stanje

Zvezda Granda Darko Lazić koji je u utorak jutro imao tešku saobraćajnu nesreću na putu Pećinci - Brestač i dalje se nalazi u KBC Zemun

Njemu je juče izvađena slezina, a prema poslednjem izveštaju lekara do kojeg su došli naši novinari na terenu, mladi pevač je trenutno stabilno.

Naime, povreda glave je pod kontrolom, samo se prati da ne dođe do novog unutrašnjeg krvarenja.

Mada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navode da je Lazić u opasnosti sve dok se ne probudi, danšanje prognoze tima lekara daleko su optimističnije. Oni veruju da će se uspešno oporaviti.

Podsećamo, pevač je u nesreći zadobio povrede glave - spoljni hematom i frakture kostiju lica, polomljeno mu je devet rebara, probušeno plućno krilo, zadobio je prelom butne i kralične kosti... U međuvremenu mu je pukao kapilar koji napaja bubrege, pa poslat i na dijalizu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.