Izvor: Scandal.rs, 19.Sep.2017, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle GODINU dana opet na sceni! (FOTO)

Juče se na scenu posle godinu dana porodiljskog odsutva vratila Sanja Kužet. Ona je stala na veliku scenu “Zvezda Granda”. Ona je zajedno sa Vojom Nedeljkovićem otvorila novu sezonu koja sa emitovanjem počinje već za desetak dana. ONI vode Zvezde Granda (FOTO) scandal!Ivan Vučićević The post Posle GODINU dana opet na sceni! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Keve u provodu: Pogledajte kako se provode Jelena Kostov i Ivana Pavković! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 19.Sep.2017

Mlade majke, zvezde “Granda” Ivana Pavković i Jelena Kostov, izašle su zajedno posle ko zna koliko! Ako ste pomislili da su izašle same, bez muževa i u grad, niste u pravu. Njih dve su se srele na svadbi Nebojše Vojvodića (pogledajte OVDE sa kim se oženio). Tada su iskoristile priliku da...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.