Pomrsila im konce: Pola estrade je u strahu od nje. Evo i zašto! (Video)

Izvor: Poznati.info, 17.Feb.2013, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomrsila im konce: Pola estrade je u strahu od nje. Evo i zašto! (Video)

 Ona je tek kročila na estradu, ali već je uspela ono što nekima nije pošlo za rukom ni posle nekoliko godina. Milica Pavlović je jedina Zvezda Granda koja je isplivala u poslednjih nekoliko godina iz gomile mladih pevača koji se prijavljuju na to takmičenje. Bacila je u senku sve ostale koji su bili u njenoj grupi, ali i mnoge iz grupa pre njene. Svojom energijom, vrcavošću, harizmom i odličnim odabirom pesama >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Milica je postala opasnost i za afirmisane pevačice. Sinoć je u emisiji zvezde granda predstavila svoj novi singl ”Pakleni plan” gde je ostavila bez daha sve gledaoce. Milica je imala nastup kojim je dokazala da je odličan šoumen i da u njoj čuči velika zvezde. Evo zbog čega se pevačice plaše od nje!

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Pola estrade je u strahu od nje

Izvor: CrveniTepih.com, 18.Feb.2013, 01:07

Ona je tek kročila na estradu, ali već je uspela ono što nekima nije pošlo za rukom ni posle nekoliko godina.  Milica Pavlović je jedina Zvezda Granda koja je isplivala u poslednjih nekoliko godina iz gomile mladih pevača koji se prijavljuju na to takmičenje. Bacila je u senku sve ostale koji...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.