“Polomio sam vilicu, nisam mogao da otvaram usta”

Izvor: 011vodič.com, 20.Jun.2019, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Polomio sam vilicu, nisam mogao da otvaram usta”

Foto: Instagram / Instagram


Pogledaj galeriju

Učesnik “Zvezda Granda” Stefan Petrović Kosmajac je zamalo odustao od takmičenja, ali njegova mentorka Viki Miljković to nije dozvolila, a čak ga je dovela i do finala.
– Najteži momenat u takmičenju bio mi je na početku kada sam doživeo saobraćajnu nezgodu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << prilikom koje sam polomio vilicu. Tada sam poželeo da odustanem od takmičenja, ali zahvaljujući mojoj mentorki Viki Miljković ostao sam u takmičenju i dospeo do finala. Bila mi je velika podrška i verovala je u mene. Mnogo je radila sa mnom, nisam mogao zbog povrede da lepo otvaram usta tokom pevanja, ali smo uspeli to da savladamo – kaže Kosmajac za “Blic” i dodaje:
– Problem u oporavku mi je bio i taj što sam imao zakazan nastup za Novu godinu koji nisam mogao da otkažem, pevao sam, a nisam smeo. Nije mi rana lepo zarastala zbog toga, ali uz pomoć Viki i profesorke pevanja sam se oporavio i rešio problem prilikom pevanja. Nije to sve još uvek baš kako treba, moraću još uvek da radim na otvaranju usta, ali je super kako je bilo – iskren je Kosmajac.
Stefan će se večeras u finalnoj večeri, zajedno sa još 15 kandidata, boriti za pobedu i titulu ovogodišnje “Zvezde Granda”. Još fotografija ovog mladog pevača pogledajte u galeriji.

Pogledaj galeriju