Pokušao šarmantno da se izvuče: Dinča platio kaznu zbog brze vožnje!

Izvor: Scandal.rs, 27.Sep.2014, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušao šarmantno da se izvuče: Dinča platio kaznu zbog brze vožnje!

Poznata zvezda „GrandaMilan Dinčić Dinča kažnjen je sa 10.000 dinara zbog brze vožnje. Kako saznajemo, pevač je nedavno bio na rođendanu koleginice Andreane Čekić, a kada se sa proslave vraćao kući, vozio je brže nego što je dozvoljeno, te je zbog toga kažnjen. Kada ga je zaustavila policija, Dinča je pokušao šarmantno da se izvuče, ali gospoda u plavoj uniformi nisu želela da mu progledaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << kroz prste.

“Dinča nije pio, pa je zato nekoliko kolega, koji su takođe bili sa njim na rođendanu, odvezao do njihovih domova. Milan je malo više stisao gas, i baš u tom momentu zaustavila ga je policija. Pokušao je da im objasni da žuri kući, jer rano ustaje, ali njih to nije zanimalo, pa je zato morao da plati kaznu koju su mu napisali u iznosu od 10.000 dinara”, rekao nam je izvor blizak pevaču.

Izvor: Alo

Foto: Tviter

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.