Pogledajte koliko su se neki pevači Granda promenili

Izvor: Svet, 27.Feb.2015, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte koliko su se neki pevači Granda promenili

Od audicija i prvih nastupa na najpoznatijem muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” mnogi pevači su promenili svoj fizički izgled i stajling.
Iako za njihov izgled nije bio zaslužan plastični hirurg (što nije slučaj sa pevačicama), promene su bile više nego očigledne.
Varijacije u kilaži, drugačije frizure i stil oblačenja, samo su neke od transformacija pevača koji su se proslavili posle ovog takmičenja.
Pogledajte kako su izgledali Bane Mojićević >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << , Darko Lazić, Milan Dinčić Dinča, Nemanja Stevanović, Milan Stanković, Sloba Vasić, Saša Kapor, Darko Filipović na početku karijere a kako izgledaju sada.







Tekst: Jasmina Jovičić
Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.