Pobednik Zvezda Granda tražio devojku na internetu, a kada je naišao na jednu DOŽIVEO JE ŠOK

Izvor: Blic, 05.Sep.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobednik "Zvezda Granda" tražio devojku na internetu, a kada je naišao na jednu DOŽIVEO JE ŠOK

Mladi pevač želeo je samo da pronađe ljubav svog života pa se tako sa devojkama dopisivao na društvenim mrežama. Ipak, jedna mu je privukla pažnju, a onda je usledio neočekivani šok.

Aleksa Perović ne krije da se zaljubio u svoju sadašnju izabranicu Milicu Pajčin. Nekoliko dana su se dopisivali i razgovarali. Pevač je tada bio u Nemačkoj i želeo da je iznenadi pri povratku u Srbiju. Međutim, usledio je šok.

Otišao je kod sestre u stan, zatvorio vrata >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od sobe i tu ispred sebe video upravo Milicu.

- Ugledam ja nju, smeje se, a meni ništa nije bilo jasno. Onda sam shvatio da je ona dogovorila s mojima da ona mene iznenadi. Eto, vezu smo počeli brojnim iznenađenjima! - iskren je pobednik popularnog muzičkog takmičenja.

Njihova ljubav izgleda kao idealna, ali ljubomora može mnogo toga da pokvari u vezi. Da li je to slučaj i kod njih i šta oni kažu o jednom u najvećem problemu u vezama, pogledajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.