Izvor: Scandal.rs, 22.Jul.2019, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica mesecima KRILA TRUDNOĆU, a sada s svima podelila RADOSNE VESTI!

Zvezda Granda” Marina Stankić porodila se i na svet donela ćerku. Ona i njen suprug Radovan Vujačić postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Magdalena. Marina je lepe vesti putem društvenih mreža podelila sa javnošću, a čestitke su odmah počele da pristižu sa svih strana.   View this post on Instagram   🤱👼🧚‍♀️❤❤❤🙏 A The post Pevačica mesecima KRILA TRUDNOĆU, a sada s svima podelila RADOSNE VESTI! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Kija Kockar slučajno objavila snimak sa DEČKOM! (VIDEO)

Izvor: Svet, 23.Jul.2019, 15:31

Pevačica Kija Kockar ima nastupe širom regiona, a izgleda da je sada spojila lepo i korisno.. Naime, Kija je došla do Budve, a video koji je podelila na društvenoj mreži Instagram pokazuje da u automobilu nije sama. Na snimku se vidi da je pored nje dečko koji joj pravi društvo.. . Inače, Kija...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.