Pale teške uvrede: Žiri Zvezda Granda se okomio na Jelenu Karleušu!

Izvor: Svet, 18.Feb.2017, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pale teške uvrede: Žiri Zvezda Granda se okomio na Jelenu Karleušu!

Jelenu Karleušu počeli su žestoko da napadaju ostali članovi žirija Zvezda Granda“, pa čak i Marija Šerifović, koja je svoju prijateljicu isprozivala zbog viška kilograma.
Sada nije samo Viki na udaru svojih kolega već se na njihovom nišanu našla i JK. Ona je na poslednjem snimanju prvo stala na žulj Draganu Stojkoviću >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Bosancu, koji ju je nazvao matorkom. Njemu je zasmetalo kad je JK tajnom članu žirija poručila da ne meša babe i žabe.
“Pa ti si bliža babi. Ti si već matora koka! Ajde beži, imaš 38 godina”, odbrusio joj je harmonikaš.
Jelena se uvredila, pa je nervozno ustala sa stolice i počela da viče.
“Ja sa 38 godina baba? Kako ja baba? Možeš da mi budeš tata, ili bolje deda!”, bombardovala ga je Karleuša rečima.

Nakon provokacija koje je dobila od Stojkovića, na red je došla i Šerifovićeva, koja je imala komentar na račun Jelenine težine. Njihovu raspravu inicirao je Popović kad je pozvao Mariju da mu sedne u krilo.
“Mariju zoveš, a mene ne”, demonstrativno je rekla JK.
“Pa naravno kad sam ja lakša od tebe!”, odbrusila joj je Marija.
“Sram te bilo, glupačo jedna. Vidi koliko dupe imaš, veće od Kim Kardašijan”, poručila joj je Karleuša, ali je Popović stao u odbranu evrovizijske pobednice.
“Marija uopšte nije teška”, rekao je Popović i prekinuo dalju raspravu između najboljih drugarica.
 

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KARLEUŠA DALA ZADATAK TAKMIČARU ZVEZDA GRANDA: Njegov odgovor je HIT! Odbrusio joj je ŽESTOKO!

Izvor: Kurir, 18.Feb.2017

...Svi do jednog su se složili da je Denis bio bolji od svog rivala Dina Ramić Dino je dobio dva glasa a niko nije znao su Denis i Dino rođaci.."Za desetku! Denise bio si odličan!" rekao je Aca Lukas prvi i dodao:.."Do sada mi se nijednom nisi dopao, ali sada si stvarno otpevao boli glava Vidi se...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.