PROVODILE SE ZAJEDNO Brena nahranila snajku

Izvor: medio.rs, 06.Apr.2016, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROVODILE SE ZAJEDNO Brena nahranila snajku

Folk zvezda Lepa Brena u poznatom prestoničkom restoranu na porodičnom ručku okupila je supruga Bobu, sestru Faketu i sinove Stefana, Viktora i Filipa, a kao budući član porodice za trpezom se našla i pevačica Aleksandra Prijović.

Zvezda „Granda“, koja se zabavlja sa Breninim pastorkom, očigledno se uvukla pod kožu buduće svekrve i gazdarice, pa se ne odvaja od nje ni za familijarnom trpezom. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<

Izgleda da tekst pesme koju je otpevo Lazo Magistrala: „Jedno jutro rano, čim zora zarudi, ustala je svekrva, snaju da probudi. ’Ajde, ustaj snajka, ustaj, mio rode, da peremo sudove, donesi mi vode“ ne važi za Brenu i Prijovićevu. Ne samo što folk divi nije palo na pamet da kuva i pere posle radnog vikenda, nego je ni snajka nije sačekala sa postavljenim stolom, iako većinu vremene provodi u njenoj vili.

Da li će zbog toga Prijovićeva dobiti minus ne znamo, ali da se Brena snašla i ručak organizovala u restoranu to potvrđuju fotografije našeg paparaca. Veseloj ekipi odustvo kućne atmosfere nije predstavljalo problem da satima uživa u iću i piću, a sudeći po stajlingu Brena i Aleksandra imaju istog stilistu ili je mlada zvezda „Granda“ odlučila da kopira buduću svekrvu.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

PRIJOVIĆKA NA BRENINOM PORODIČNOM RUČKU: Aleksandra se nije odvajala od buduće svekrve!

Izvor: Kurir, 06.Apr.2016

Folk zvezda Lepa Brena u poznatom prestoničkom restoranu na porodičnom ručku okupila je supruga Bobu, sestru Faketu i sinove Stefana, Viktora i Filipa, a kao budući član porodice za trpezom se našla i pevačica Aleksandra Prijović...Zvezda „Granda“, koja se zabavlja sa Breninim pastorkom,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.