PROGLAŠEN JE OVOGODIŠNJI POBEDNIK TAKMIČENJA ZVEZDE GRANDA! Kandidat oduševljeno prihvatio PRESTIŽNU nagradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2022, 01:10

PROGLAŠEN JE OVOGODIŠNJI POBEDNIK TAKMIČENJA "ZVEZDE GRANDA"! Kandidat oduševljeno prihvatio PRESTIŽNU nagradu

Presrećan je!

U subotu, 25. juna održalo se veliko super finale "Zvezde Granda" u kome se takmičilo 16 kandidata: Hanad Džehverović, Nenad Osmanović, Sandra Mladenović, Nermin Handžić, Maja Milutinović, Kenan Dervišević, Srđan Stanić, Tamara Živković, Mustafa Mehić, Andrijana Petrušovska, Alem Bajrović, Željko Vukčević, Meliha Imširović, Velid Handžić, Nikolina Đekanović, Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Josifovski.

Publika je večeras svojim glasovima tokom programa odredila ko zaslužuje titulu nove zvezde Granda.

Pobednik ovogodišnje sezone je Nermin Handžić!

Nermin ima 18 godina i dolazi iz Tešnja, Bosne i Hercegovine. Publika je Nermina upoznala još u takmičenju ''Neki novi klinci'' u kojem je osvojio treće mesto, a u ''Zvezdama Granda'' učestvuje kao pulen Viki Miljković. Trenutno pohađa gimnaziju, a u slobodno vreme voli da igra fudbal. Kaže da je pre svega human i pozitivan čovek, a kod sebe ne voli što je brzoplet. Muzički idol mu je Šaban Šaulić.

Pobednik "Zvezda Granda" ove godine osvaja pesmu, spot i automobil "Opel Corsa".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.