PRETE MU UBISTVOM I BATINAMA! Đorđe David otkrio kroz šta prolazi zbog Zvezda Granda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2021, 00:06

PRETE MU UBISTVOM I BATINAMA! Đorđe David otkrio kroz šta prolazi zbog "Zvezda Granda"!

Ne plaši se!

Đorđe David kaže da mu na društvenim mrežama prete ubistvom. Njegovi nekadašnji fanovi smatraju da je izdao rokenrol kada je pristao da bude u žiriju "Zvezda Granda". Kako kaže ne plaši se za svoj život jer se vodi poznatom izrekom "onaj ko laje ne ujeda".

- Dobijam pretnje da će me ubiti, prebiti i svašta nešto raditi jer sam izdao rokenrol, ali meni je sve to simpatično. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pa ne mogu svi da te vole.Neki te pljuju, neki hvale, ali to samo znači da intrigiraš ljude, što je dobro za posao. Glupo je očekivati da se svima dopadneš - kaže David.

Bez obzira na loše komentare, njemu je drago što je deo žirija ovog muzičkog takmičenja.

- Mislim da sam od "Zvezda Granda" mnogo toga dobio - izjavio je Đorđe David.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.