PREOKRET U POSLEDNJEM TRENUTKU – Evo ko NAPUŠTA “Zvezde Granda”

Izvor: Story, 05.Sep.2018, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREOKRET U POSLEDNJEM TRENUTKU – Evo ko NAPUŠTA “Zvezde Granda”

Žiri “Zvezda Granda” okupio se danas pred početak snimanja trinaeste sezone, koja počinje sledeće nedelje, a iako se do poslednjeg trenutka mislilo da će i u novoj sezoni sedeti u nepromenjenom sastavu, pevač Aca Lukas ipak napušta takmičenje. Kako se već pisalo prethodnih meseci, zbog svađe sa Jelenom Karleušom Aca Lukas odlučio je da ne ... The post PREOKRET U POSLEDNJEM TRENUTKU – Evo ko NAPUŠTA “Zvezde Granda” appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda,   Jelena Karleuša

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Potvrdila Lukasov odlazak: Karleuša progovorila o novoj sezoni Zvezda Granda

Izvor: Tracara.com, 06.Sep.2018, 12:27

Mediji su sinoć prošrili priču da Aca Lukas definitivno odlazi iz Zvezda Granda, te ga više nećemo gledati svake subote sa ostalim članovima žirija. Iako su pojedini portali preneli da žiri ostaje nepromenjen, Karleuša je danas i zvanično potvrdila njegov odlazak, uz naglasak da ona nema nikakve...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.