POVRATAK KARLEUŠE U ZVEZDE GRANDA! Sve držali u tajnosti, OVAJ DETALJ ih odao - Oglasila se Jelena lično

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 12:01

POVRATAK KARLEUŠE U ZVEZDE GRANDA! Sve držali u tajnosti, OVAJ DETALJ ih odao - Oglasila se Jelena lično

Sve miriše na veliki povratak dive!

"Zvezde Granda" su najveće muzičko takmičenje u regionu. Na novoj, nikada grandioznijoj sceni svoje vokalne sposobnosti će pokazati talenti iz čitavog regiona. Osim što moraju da dobiju naklonost publike, buduće Zvezde Granda će morati najpre da osvoje simpatije stručnog i produkcijskog žirija.

Kroz takmičenje "Zvezde Granda" prošlo je mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takmičara, ali isto tako i veliki broj članova žirija. Međutim, trenutna postava koju čine: Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Marija Šerifović, Dragan Stojković Bosanac, Aleksandar Milić Mili, Đorđe David, Viki Miljković i Svetlana Ceca Ražnatović na čelu sa Sašom Popovićem, zadržala se malo duže.

Jelena Karleuša napustila je Zvezde Granda pre dve godine, ali se strasti između nje i Saše Popovića još ne smiruju.

- Jelena Karleuša je bila zabranjena na svim nacionalnim televizijama do 2015. godine. Ona je to i sama rekla u emisiji i zahvalila mi što sam joj dao šansu da se iskaže u ovom takmičenju. Jelena Karleuša je svake subote šest godina mogla da priča i pričala je o pevačima, estradi, istoriji, politici, društvenim temama. Ona je zasigurno mnogo doprinosila, ali i mi smo njoj - izjavio je nedavno Popović.

Danas se Jelena setila vremena kada je bila u sastavu žirija, i podelila fotografiju iz tog perioda putem Instagram profila, a mnogobrojni fanovi se pitaju da li to znači i povratak dive u ovaj popularni šou. Evidentno je da je bila jedna od omiljenih članica mnogima, a njene replike su se dugo prepričavale.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.