POPOVIĆEVA ŽENA NAPALA ŽIRI ZVEZDA GRANDA - Suzana je UŽASNUTA ovakvim ponašanjem: Nisma imala novca

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2021, 00:21

POPOVIĆEVA ŽENA NAPALA ŽIRI ZVEZDA GRANDA - Suzana je UŽASNUTA ovakvim ponašanjem: "Nisma imala novca"

Otkrila da kupuje po buvljacima.

Suzana Jovanović, žena Saše Popovića, ne hvali se luksuzom i skupocenom garderobom, već se trudi da bude što jednostavnija.

Iako bi se reklo da njen muž i te kako voli skupe i firmirane komade, Suzana tvrdi da joj marka garderobe nije bitne, pa je možda baš zato često na meti modnih kritičara.

Takođe, priznala je da kupuje na buvljaku, čege se uopšte ni stidi.

– Ne zanimaju me komentari stilista koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kažu da sam se obukla kao seljanka. Ja oblačim ono u čemu se dobro osećam. Nekada nisam imala novca da nosim markirane stvari, kupovala sam po tržnim centrima i na buvljaku. To je sve za ljude - istakla je pevačica.

Suzana je dodala i da joj se ne dopada to što žiri u muzičkim takmičenjima uvek komentariše i stajling učesnika.

- Užasno je kada žiri komentariše stajling takmičara, bitno je da su uredni, čisti i ispeglani, a ne da vrište marke iz njih
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.