PLATIO JE 100 evra za glas Skandal na snimanju emisije Zvezde Granda, ŽIRI u neviđenom sukobu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2023, 01:25

"PLATIO JE 100 evra za glas" Skandal na snimanju emisije "Zvezde Granda", ŽIRI u neviđenom sukobu

Pale teške reči!

Muzički producent i osnivač grupe Miligram -Aleksandar Milić Mili i harmonikaš Dragan Stojković Bosanac posvađali su se pred kamerama i javno isprozivali jer imaju drugačiji pristup muzici, a izgleda i potpuno suprotne poglede na svet. Netrepeljivost među pojedinim članovima žirija "Zvezda Granda" ne jenjava, a u poslednjoj emisiji žestoko su se sukobila dva kompozitora Bosanac i Mili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog različitih stavova oko kandidata.

Nakon što su se Samed Dželo i Omar Džaferoski prvi predstavili publici, a zatim žiri dobio reč, tokom komentarisanja Mili i Bosanac u žestokom okršaju razmenili su teške prozivke. Iako su se oba takmičara dobro pokazala na sceni, žiri je dao prednost Omaru sa 4:3, da bi Saša Popović svojim glasom izjednačio rezultat. Tada je prvi reč dobio Mili, kog je Džaferoski oduševio.

- Omare, savršen si, i energija i pevanje. Jedino što bih ti savetovao, možda dobro, možda loše, ovu igricu si prešao. Gledaj, Toše je razvaljivao narodnjake, treba da se širiš ka narodnoj muzici i imaš strašnu budućnost - savetovao mu je Mili, dok je Bosanac, s druge strane, glas dao Samedu, koji je pre nekoliko godina bio kod njega u timu, iako se složio da je drugi kandidat bolji.

- Što bi Đole rekao, samo sam glasao zato što je novi, bio je kod mene i to je poluposlovna varijanta, ali stvarno je drugi kandidat bio odličan, prelepa boja glasa, prelepa interpretacija, više mi se svidela druga pesma, ali ti si to lepo izneo -rekao je on.

Nakon ovih reči usledio je okršaj između Milija i Bosanca.

- Čekaj, glasao si za kandidata broj 1 zato što bolje peva rekao je Mili.

- Ne, ja sam dao objašnjenje, ali tvoj mozak je mali, ne može to da shvati - odbrusio je Bosanac, pa nastavio da opisuje Milija nastojeći da bude što duhovitiji.

- Stavio je kapu, lepo mu stoji, priznajem, i žao mi je što nema kosu jer ventilator duva, pa ovo malo mozga bi spržilo - bio je oštar Bosanac.

- Zaveži, čiča! Sve si ti rekao, kako si glasao. Imam ja mozga mnogo više od tebe. Platio je 100 evrića glas, zbog toga si glasao za njega - poslednja je ipak bila Milijeva, pa je zaključio:

- Žao mi ga je, majke mi!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.