PATRIJARH NA GRUDIMA! Nećete verovati koja Zvezda Granda je OVO tetovirala: A šta je bilo ispod? ŠOK

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2017, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PATRIJARH NA GRUDIMA! Nećete verovati koja Zvezda Granda je OVO tetovirala: A šta je bilo ispod? ŠOK

Nova tetovaza.

Slobodan Vasić "Zvezda Granda" ostavio je u šoku sve pratioce na društvenoj mreži instagram objavivši sliku na kojoj se pohvalio novom tetovažom.

A post shared by Slobodan Vasic (@_slobodanvasic_) on May 19, 2017 at 2:54pm PDT

Naime Sloba je na grudima istetovirao portret patrijarha Pavla i to ni manje ni više nego na mestu na kom je nekada ponosno stajala tetovaža >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posvećena njegovoj nekadašnjoj devojci Heleni Topalović, kčerki Milana Topalovića - Topalka.

NAKON UPADA SA KROVA I POLICIJE: Svi pričaju ŠTA je Ljuba sa unukom u rukama URADILA na Fejsu (FOTO)

- Umetnost mog druga. Patrijarh Pavle - stoji u opisu fotografije koju je Vasić objavio na instagramu, na kojoj je u prvom planu njegova nova tetovaža.

A post shared by Slobodan Vasic (@_slobodanvasic_) on Jun 4, 2017 at 12:36pm PDT

PAROVI SE TRESU SA KROVA! Ukućani saznali šta je uradila Ljuba Pantović, a onda se desilo OVO!

Na mestu gde su nekada bila krila anđela i početna slova Heleninog imena kao i natpisa "Zauvek u mom srcu", sada će na Slobinim grudima zauvek ponosno stajati niko drugi do patrijarh Pavle lično.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠOK! Zvezda Granda na grudima istetovirala patrijarha Pavla i tako prekrila staru tetovažu posvećenu bivšoj

Izvor: Prva.rs, 05.Jun.2017

Zvezda Granda Slobodan Vasić je nedavno na grudima istetovirao portret patrijarha Pavla, te se fotografijom tetovaže odmah pohvalio na Instagramu. . Da bi stvar bila još interesantnija, na mestu ove tetovaže prethodno je stajala jedna posvećena njegovoj bivšoj devojci - Heleni Topalović, ćerki...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.