Oženio se U TAJNOSTI? Sloba Vasić izgovorio sudbonosno “DA”

Izvor: Story, 04.Avg.2018, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oženio se U TAJNOSTI? Sloba Vasić izgovorio sudbonosno “DA”

Držeći se za ruke sa izabranicom Marinom u crkvi i sa najlepšim osmehom na licu, nekadašnja Zvezda Granda Sloba Vasić mnoge je uznenadio, jer niko nije znao da će stati na ludi kamen! Sloba se iz medija, inače, povukao kada mu je bivši partner njegove Marine pretio smrću, a nju pokušao da zadavi. Ona se ... The post Oženio se U TAJNOSTI? Sloba Vasić izgovorio sudbonosno “DA” appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

TAJNO VENČANjE: Sloba Vasić se oženio

Izvor: Večernje novosti, 04.Avg.2018

Držeći se za ruke sa izabranicom Marinom u crkvi i sa najlepšim osmehom na licu, folk pevač Sloba Vasić mnoge je iznenadio Držeći se za ruke sa izabranicom Marinom u crkvi i sa najlepšim osmehom na licu, folk pevač Sloba Vasić mnoge je iznenadio, jer niko nije znao da...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.