Ovome se niko nije nadao: Više od smelog stajlinga šokirala je njena izjava! (VIDEO)

Izvor: S media, 10.Okt.2012, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovome se niko nije nadao: Više od smelog stajlinga šokirala je njena izjava! (VIDEO)

Mlada pevačica se pojavila u veoma smeloj haljinici koja otkriva dosta toga, ali više od njenog provokativnog stajlinga iznenadila je njena izjava!

Vanja Mijatović je "Zvezda Granda" koja se tek probija i gradi karijeru po ugledu na starije koleginice. Gostovala je u emisiji "Tačno u podne", a za tu priliku obukla je crnu haljinicu koja otkriva dobar deo njenih grudi. Ali, na ovakve stajlinge smo navikli, mlade pevačice ga i te kako forsiraju. Ono što je iznenadilo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je Vanjina izjava, odnosno Ivanina... Da vas ne bismo zbunjivali, evo šta je izjavila:

Ja se zovem Ivana. To ime mi stoji u dokumentima, ali verovatno se ne bih ni okrenula kada bi me neko tako dozivao. Meni Ivana jeste ime, ali kada sam bila mala svi su me zvali Vanja. Uskoro ću ime da promenim i u dokumentima.

Izvor: S media, Foto: Facebook

Pretraga po temi: Vanja Mijatović, Tačno u podne, Smeo stajling, Ivana, Otkrila pravo ime, Iznenađenje


Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.