Izvor: Piplmetar.rs, 08.Jan.2024, 02:30

Ovo skoro niko nije znao! Milena Ćeranić je bila pevačica popularnog benda, pa ih napustila zbog Zvezda Granda

M. K.


Pevačica je o tome sada javno progovorila

Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages


Srpska pevačica pop-folk muzike Milena Ćeranić proslavila se u četvrtoj sezoni muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.
Ono što malo ko zna je da je Milena jedno vreme bila pevačica popularnog „Tropiko benda“, ali ih je napustila >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << baš zbog takmičenja u ZG.
– Ja njih mnogo volim. U jednom trenutku sam došla do toga da sam postala najtraženija anonimna pevačica, imala sam dobar angažman, bila sam „leteća“. Nisam imala svoj bend nego sam radila kako me ko pozove. Radilo se na Kopaoniku u jednom lokalu, zove me je gazda i kaže mi da će Tropiko bend raditi i da ja dođem. Četiri dana u nedelji se radilo, dogovorimo se mi dva meseca unapred, tada oni nisu bili poznati – rekla je pevačica za „Novu“, pa dodala…
Mi krenemo da radimo samo Kopaonik i oni mene pitaju da im budem pevačica, a dugo nisu imali pevačicu, muški bendovi nikad ne vole pevačicu pošto uvek prave haos. Ja pristanem da radim sa njima i to za manji angažman nego što sam imala kao samostalna pevačica, ali to iskustvo i prelepo vreme koje sam provela sa njima ne može ništa da zameni. Naučila sam šta je gospodska svirka, lepota u poslu, šta je davanje na sceni, na bini i kada sam izašla iz benda jako mi je bilo žao, ali sam odmah otišla u „Zvezde Granda“ – navela je ona.
(Telegraf.rs)


Video: Ćeranićka o svojim seksi fotkama i slikanju za „Maksim“

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381
64 8939257
(WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja
pogledajte uputstva na stranici Uslovi
korišćenja.
Priče sa Weba

Najnovije iz rubrike Jetset

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.