Izvor: Tracara.com, 09.Apr.2023, 15:05

Ovaj popularni pevač bio je prva ljubav Aleksandre Prijović: Evo zašto su se rastali

Aleksandra Prijović svoju karijeru je započela u takmičenju „Zvezde Granda“, a danas važi za jednu od najvećih zvezda mlađe generacije u regionu. Od kada se pojavila na sceni, podizala je veliku prašinu oko sebe, kako svojim izgledom tako i ljubavnim životom. Naime, svi pamte njenu vezu sa Ljubom Perućicom, više puta se se pojavljivali zajedno u emisijama, a pričalo se da ga je ostavila zbog emocija koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << su se rodile prema Filipu Živojinoviću, sinu Bobe Živojinovića iz prvog braka. Malo ko zna da je pevačica na samom početku karijere bila u vezi sa još jednim pevačem, Amarom Giletom Jašarspahićem, ali njihova ljubav nije potrajala. „Ne srećem se s Aleksandrom. Ranije smo se viđali zbog naše duetske pesme koju smo izvodili u Grandovim emisijama, ali dugo već nemamo nikakav kontakt. Mi smo u korektnim odnosima, ja je zaista cenim i poštujem. Sve što je bilo, desilo se davno i nismo se rastali u svađi“, ispričao je pevač jednom prilikom. The post Ovaj popularni pevač bio je prva ljubav Aleksandre Prijović: Evo zašto su se rastali appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ko je bio prva ljubav Aleksandre Prijović

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Apr.2023, 13:49

​Pjevačica Aleksandra Prijović je prije supruga Filipa Živojinovića sa kojima ima sina Aleksandra, bila u vezi sa Ljubom Perućicom. Međutim, na samom početku svoje karijere zabavljala se sa Amarom Giletom Jašarspahićem.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.