Otac Slobe Vasića ogorčen: Moj sin treba da odgovara ako je pretukao verenicu!

Izvor: Svet, 19.Avg.2015, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac Slobe Vasića ogorčen: Moj sin treba da odgovara ako je pretukao verenicu!

Porodica Slobodana Vasića (24) šokirana je saznanjem da je zvezda „Granda“ prošlog četvrtka pretukla verenicu Valentinu Vučićević u jednom budvanskom klubu.
Pevačev otac Goran Vasić ogorčen je zbog sinovljevog postupka i kaže da on treba da odgovara za svoje postupke. Samim tim i za prebijanje verenice.
Verujte mi da znam koliko i vi. Zovite Valentinu i Slobodana, oni najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << znaju šta je bilo te večeri. Ne želim da ulazim u to, nisam ni znao da su raskinuli, nije me obavestio. Nisam se ni video ni čuo s njim od 4. avgusta. Slobodan je punoletna osoba i treba da odgovara za svoje postupke”, kaže Slobin otac.
On navodi da je sina uvek učio da bude nežan prema ženama.
Nisam ga vaspitavao da tuče žene. Ja sam 25 godina u braku i suprugu nikada ni popreko nisam pogledao, a kamoli udario. Slobodan sam treba da rešava svoje probleme. Ja njih dvoje nisam ni spajao niti sad rastavio, tako da ne želim da se mešam. Nek se sami dogovore šta će da rade. Ako je to uradio, moraće da snosi odgovornost. Ako vam je Valentina potvrdila da ju je tukao, onda je to to. Ja sam je upoznao i fina je devojka. Za nju zaista nemam ništa loše da kažem “, rekao je Goran, koji je inače policajac u Subotici.
Podsetimo, Sloba se posvađao s Valentinom pred ljudima u klubu. U jednom trenutku je nasrnuo na nju, prvo ju je počupao za kosu, a onda i udario. Da bi se odbranila, Vučićevićeva je dohvatila flašu sa stola i razbila je Vasiću o glavu, a onda na njega pustila i elektošok. Tada mu je bacila verenički prsten.
Međutim, Valentina je ubrzo posle incidenta okrenula priču i izjavila da njih dvoje više nisu zajedno, ali da Sloba nikada nije digao ruku na nju. Vasić poriče da je došlo do incidenta i tvrdi da postoji snimak kojim će sve razjasniti.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otac Slobe Vasića ogorčen: Moj sin treba da odgovara ako je pretukao verenicu!

Izvor: Scandal.rs, 19.Avg.2015

Porodica Slobodana Vasića (24) šokirana je saznanjem da je zvezda „Granda“ prošlog četvrtka pretukla verenicu Valentinu Vučićević u jednom budvanskom klubu...Pevačev otac Goran Vasić ogorčen je zbog sinovljevog postupka i kaže da on treba da odgovara za svoje postupke. Samim tim i za prebijanje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.