Ona je ZVEZDA GRANDA, a malo ko zna da je njen rođeni brat DŽEZ MUZIČAR koji niže uspehe van granica naše zemlje, a i OTAC JOJ JE POZNAT

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je ZVEZDA "GRANDA", a malo ko zna da je njen rođeni brat DŽEZ MUZIČAR koji niže uspehe van granica naše zemlje, a i OTAC JOJ JE POZNAT

Jeste li znali ovo?

Mlada pevačica Vanja Mijatović svojim glasom osvojila je gledaoce šou "Zvezde Granda", u kojem se 2012. godine plasirala u finale.

A post shared by Vanja Mijatovic Official (@vanja_mijatovic_vvsr) on Jan 16, 2019 at 9:05am PST

Već godinama se uspešno bavi pop i folk muzikom, a malo ko zna da Vanja ima rođenog brata koji je takođe muzičar, ali da pliva u drugim vodama. Vanjin brat je Vladan Mijatović, poznati džez pijanista, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kompozitor i filmski kompozitor. Već godinama živi u Americi, gde niže uspehe na polju muzike kojom se bavi.

A post shared by V L A D A N M I J A T O V I C (@vladanmusic) on Nov 22, 2018 at 3:34pm PST

Iako je veoma talentovan, Vladan i Vanja, još uvek nisu napravili saradnju na nekoj njenoj pesmi. Interesantno je i to da nisu samo njih dvoje muzički nadareni u porodici Mijatović.

Vanjin i Vladanoc otac Radoslav Mijatović je pevač, a pre četiri godine takmičio se u šou programu "Nikad nije kasno".

Više fotografija, pogledajte u galeriji:
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.