Izvor: Piplmetar.rs, 06.Mar.2024, 04:31

Oglasila se Ana Bekuta posle vesti da je hitno operisana i da se do kraja sezone ne vraća u Zvezde Granda

Zdravstveno stanje Ane Bekute sada je poznato
Kada se nije pojavila na snimanju prve i druge emisije “Zvezde Granda”, Ana Bekuta je sve navela da pomisle da je njena saradnja sa Grandom prestala.
Međutim, pošto je to demantovano od strane Saše Popovića uz reči da će se pevačica vratiti, svi su se zabrinuli za zdravstveno stanje Ane Bekute jer niko nije davao objašnjenje za njen >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << izostanak sa snimanja.
Ata images

Nedugo potom pojavila se informacija da je Ana operisana u Beču.
– Ne želim da delim sa medijima o čemu je reč, ali situacija nije naivna. Ana ima ozbiljne zdravstvene tegobe. Pre tri nedelje hitno je operisana u Austriji i bori se za svoje zdravlje – rekla je za Scandal! prijateljica folk zvezde.
Pročitajte Velikoj ljubavi došao kraj – Imali su planove za budućnost, ali sve se nenadano srušilo Kako je istakla, zdravstveni problem je otkrila slučajno, ali na vreme. Operacija je bila neizbežna i obavljena je u Beču.
– Srećom, Ana je uvek bila pozitivna. Bliski prijatelji znaju sa čim se suočava i koliki je borac. Sigurni smo da će iz ove bitke izaći kao pobednik – zaključila je sagovornica uz reči da će se Bekuta tek krajem maja vratiti redovnim obavezama.
ATA images

Nije potvrđeno da li je pevačica zaista operisana, ali ono što je sigurno je to da se Ana oseća dobro, a dokaz za to je i njena objava na Instagramu. Naime, pevačica je u okviru Instagram storija sa svojim pratiocima podelila reklamu koja najavljuje njen naredni nastup koji će se desiti za tri dana, kada će povodom 8. Marta nastupiti s kolegom Stefanom Petrušićem.
AUTOR: SVET
IZVOR: SCANDAL!
FOTO: ATA IMAGES




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.